Sparrausta artistille

Luotu To 26.5.2011 20:56 (Suzanne Ylönen).
Muokattu To 26.5.2011 21:03 (Suzanne Ylönen).
Selkokielinen osoite:  http://www.sovellataidetta.fi/tyokalu/sparrausta_artistille

 

Sparrauspaja juuri sinulle, joka haluat työskennellä entistä vahvemmin esittävän taiteen alalla tai halajat esittävän taiteen ammattilaiseksi. Yksilötyönä mitoitetaan juuri sinun tarpeisiisi tukemaan  parasta mahdollista kehittymistä taiteen ammattilaiseksi. Intoa, intohimoa, taitoa ja rakkautta ammattilaisuuteen erilaisilla soveltavan teatteri-ilmaisun metodeilla ja ratkaisukeskeisillä terapeuttisilla työkaluilla. Yksilö- tai pienryhmätyöskentelyä.

Liitetiedostot

Viestit

Sparrauspajojen hinnat vaihtelevan kurssin pituudesta, ryhmän koosta ja tasosta riippuen noin 60 euron- 150 euron välillä. Tiedustele kiinnostuksesi mukaista kurssia suoraan tai vilkaise liitteenä olevasta kurssiaikataulusta sinulle sopiva kurssi. Ilmoittautumiset/ lisätiedot sähköpostiin: suzanne.ylonen@metropolia.fi

Suzanne Ylönen  •  Keskiviikko 2.11.2011 16:26

Hei, kaikki teatterialan ammattilaiset ja muut näyttelijäntyön kanssa jollakin tapaa operoivat!

Tiedotan teille ensimmäisten joukossa tulevien Sparrauspajojeni tuulahduksista. Olen aloittamassa yksilöllisen valmennuksen kaikille näyttelijäntyön kanssa operoiville/ sen parissa jollakin tavalla vaikuttaville henkilöille, jotka kokevat voivansa hyötyä yksilötyöskentelystä. Pienryhmämuotoista työskentelyä olen tehnyt nyt 1,5 vuoden ajan ja ajatus yksilöllisen työskentelyn tarpeesta on syntynyt puhtaasti kysynnän kautta.

Niimpä voit siis syyskuusta alkaen varata kanssani yksilöaikoja, jotka ovat kestoltaan 60 minuuttia/kerta ja jossa voimme paneutua esimerkiksi tietynlaisen roolityön tekemisen henkilökohtaisiin haasteisiin, tulevaan koe-esiintymistilanteeseen tai työtilanteeseen, johon kaipaat valmistautumisapua. Lisäksi yksilötapaamisessa voimme myös kartoittaa tulevaisuuden haaveisiisi liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia luovan työskentelyn kautta ja pohtia taiteelliseen ammatti-identiteettiin liittyviä kysymyksiä. Kaikessa fokuksena on näyttelijäntyö ja henkilökohtainen suhteesi siihen. Käytämme yksilötyön tukena mm. kameraa, näyttelijäntyöllisiä harjotteita ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa sekä näyttelijäntyön metodeista mm. LMA:ta ja fyysistä työskentelyä.

Yksilötyöskentelykerran hinta on 25 e tai vaihtoehtoisesti 10 tapaamiskerran kokonaishinta on 200 e jos koet kaipaavasi hieman intensiivisempää työskentelyjaksoa pidemmällä aikavälillä. Tämä hinnoittelu on voimassa pilottijakson ajan tällä erää eli vuoteen 2013 asti.
Tapaamispaikka sovitaan yksilöllisesti pk-seudun alueella ja tarvittaessa pidemmälle kuljettaessa matkakulut neuvotellaan erikseen.

Ohjaajana minulla on hoitotyön ammattipätevyys (rekisteröity ammatinharjoittaja/Valvira) ja ratkaisukeskeisen terapiatyön koulutusta taustakehyksenä, lisäksi työskentelyni ottaa vaikutteita Teatteri-ilmaisun ohjaajan( Metropolia amk) ja näyttelijäntyön (Teak) koulutuksistani.

Yhteydenotot: suzanne.ylonen@metropolia tai suzanne.ylonen@gmail.com

Ihanaa kesää teille ja viestiä yksilötyöskentelystä saa laittaa kiertämään lähipiirinne muillekin näyttelijäntyön kanssa operoiville ystäville!

T: Suzanne Ylönen

Suzanne Ylönen  •  Tiistai 5.6.2012 13:13