musavisio / Heini Ylä-Soininmäki

Luotu Ma 7.6.2010 11:38 (heini ylä-soininmäki).
Muokattu Ma 7.6.2010 11:48 (heini ylä-soininmäki).
Selkokielinen osoite:  http://www.sovellataidetta.fi/tyokalu/musavisio

 

Musavisio on musiikillisia elämyksiä tuottava yritys. Musavision kantavana ajatuksena on tuottaa asiakkaalle uusia näkökulmia omiin voimavaroihin tai työhön ja työyhteisöön. Musiikilliset kokemukset tukevat yhteisöllisyyttä ja avaavat uusia mahdollisuuksia vaikuttaa ihmisten toimintatapoihin. 

 

Musavisio on yksilöllisesti räätälöity musiikillinen kokemus ryhmässä tai parin kanssa. Se voi olla esimerkiksi bändisoittoa, kuorolaulua, rumpuryhmä tai studiosessio. Toiminnan sisältö suunnitellaan vastaamaan ryhmän tai yksilön tarpeita. Musiikin tekemisessä välineenä käytetään kuvionuottimenetelmää, jonka avulla kuka tahansa voi aloittaa soittamisen ilman aikaisempaa kokemusta. 

 

Musavisio johdattaa ryhmän sanattoman vuorovaikutuksen äärelle ja opettaa kuuntelemisen taidon. Luovuus piilee usein juuri täällä ”sanattomalla vyöhykkeellä” ja sen hyödyntäminen nostaa luovaa potentiaaliamme ratkaisevasti. Yhteissoitto on hauskaa! Se on myös luovaa toimintaa, joka mahdollistaa erilaisten vuorovaikutustapojen ja roolien vaihtelun ryhmässä. 


Liitetiedostot

Viestit

Avainsanat: