Businessteatteri

Luotu To 9.9.2010 10:54 (Milla Hertta).

Selkokielinen osoite:  http://www.sovellataidetta.fi/tyokalu/businessteatteri

 

Businessteatterin sisälle mahtuu kaksi toimivaa työkalua: treeni - ja prosessiteatteri. Prosessiteatteri näyttää koskettavalla tavalla väläyksiä vuorovaikutuksen tyyleistä, vallankäytön tavoista, herättää muistumia yhteisestä menneisyydestä ja unelmia tavoiteltavasta tulevaisuudesta. Prosessiteatteri haastaa katsojat tarkastelemaan omia toimintatapojaan ja pohtimaan muutostarvetta itsensä ja organisaation kohdalla.

Prosessiteatterilaiset perehtyvät etukäteen asiakas-organisaation toimintakulttuuriin ja siltä pohjalta muokkaavat henkilöstölle tutut roolit ja arjen tilanteet näyttämölle. Prosessiteatterin keinoin kehittämistarpeet tulevat konkreettisesti näkyviksi ja keskusteltaviksi.

Toinen työkaluista on treeniteatteri, joka tarjoaa mahdollisuuden harjoitella työarjen todellisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteita. Näyttelijän parina voi harjaannuttaa reilua kanssakäymistä, hankalien asioiden puheeksi ottamista, rakentavaa  palautetta, motivointia tai ikimuistoisen hyvää asiakaspalvelua.

Liitetiedostot

Viestit

Avainsanat: